Ondernemen

Zeker weten dat je administratie en belastingen volledig en goed zijn geregeld. 

Boekhoud jij graag?

Je bent ondernemer. Geen boekhouder. Je boekhouding uitbesteden biedt vele voordelen. Zeker weten dat alles goed is geregeld. Meer tijd om je vak uit te oefenen.

Pakketten

Passend naar gelang je behoefte

BASIS

Regulier
69
Maand
  • Administratie
  • Omzetbelasting
  • BASIS service

ZZP

Pakket
99
Maand
  • BASIS +
  • IB
  • CASCO Service
Populair

BV

Pakket
199
Maand
  • CASCO +
  • ALL RISK
  • Hoogste service

Tijd

Meer tijd voor je werk en privé.

Rust

Alles goed geregeld.

Inzicht

Weten hoe je ervoor staat.

Prijs

Meer waarde dan prijs.

Klanten aan het woord

“Makkelijk en goedkoop. De afspraken met videobellen is ook goed. Handig omdat ik altijd terecht kan en nooit problemen heb met de belastingdienst. ”
Roel Versteden
“Fijn vind ik het bijstellen van de belasting. Zo heb ik nooit met verrassingen te maken. Iedere maand hetzelfde bedrag. Zo weet ik wat ik netto kan opmaken.”
Timo de Gouw
“Mijn eerdere boekhouder stuurde mij altijd facturen zonder dat ik ze zag komen. Altijd meer dan waar ik rekening mee hield. Dat probleem heb ik niet meer. ”
Johnny De Nij

Eerst overleggen?

Plan een digitale kennismaking op een moment dat het voor je uitkomt.

We nemen je mee....

We hebben een route samengesteld om je te informeren. Vul vrijblijvend je gegevens in en we nemen je mee. 

FAQ

We kennen een vaste werkwijze. Wij regelen je volledige administratie. Naar gelang je pakket regelen we je belastingen. Vanaf pakket COMPLEET verzorgen wij alle belastingaangiften. Volledig online via ons portal. 

Na het aanvragen van de informatie nemen we je eerst mee in onze diensten en de pakketten. Op dat moment kun je een passende keuze maken. Je vraagt het pakket simpel aan. Daarna vragen we je een aantal stukken aan te leveren. We nemen contact met je op om de belangrijkste dingen door te nemen.

Sterker nog. We durven te waarderen dat onze diensten vollediger zijn. Buiten de administratie en de belastingen, bieden we aanvullende diensten. Zoals trainingen en passende informatie.

Dat is het mooie aan het portal. Heb je een vraag? Kun je voor 85% van de gevallen 24/7 terecht en ben je geholpen. Met onze werkverzoeken voor vragen die niet direct verwerkt kunnen worden heb je spoedig antwoord.

Ja. Ook wanneer je kennis van zaken hebt is boekhouden niet je core business. Verhoog je verdienvermogen door indirecte werkzaamheden uit te besteden en goed te kunnen slapen. 

Omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Tevens ondersteunen wij voor bij aangiften erf- en schenkbelasting. 

Dat hangt af van je behoefte. We nemen je mee in onze pakketten wanneer de informatie aanvraagt. Vooraf: vanaf pakket COMPLEET ben je breed en vrij volledig opgesteld. 

Ja. Proactief. Wanneer we op basis van je administratie en/of belastingen zien dat een andere structuur past, geven we dat uiteraard gericht aan. 

Cookies

We maken met deze website gebruik van cookies. We gebruiken deze om je beter van dienst te kunnen zijn.